Oprichting

Verheggen Software Solutions is opgericht in 2011 en gevestigd in Bakel nabij Eindhoven. Onze passie ligt in de techniek, waarbij de wensen van de opdrachtgever centraal staan. We zijn gespecialiseerd in het implementeren van bedrijfsoplossingen op basis van Microsoft technologieën en platformen. Verheggen Software Solutions heeft een uitgebreide ervaring met de nieuwste technologieën bij toonaangevende bedrijven in verschillende branches. Tevens beschikken we over een uitgebreid netwerk van IT-professionals om iedere uitdaging met succes aan te kunnen.

Relatie

We houden van een open, transparante en eerlijke relatie, waardoor er een grote vertrouwensband ontstaat. Wij zijn geïnteresseerd in wat u als opdrachtgever belangrijk vindt en hoe wij samen met u ervoor kunnen zorgen dat de oplossing uw bedrijfsprocessen verbeterd. We houden er van om open te communiceren, zodat alle betrokkenen op de hoogte zijn van de status en de vorderingen en dat er kan worden bijgestuurd indien nodig.

Agile

We zijn voorstander van het Agile werken, waarbij nauwe betrokkenheid van de stakeholders met de Agile teams ervoor zorg draagt, dat er snel en effectief aan alle wensen voldaan kan worden. Hierdoor is het mogelijk om tijdig bij te sturen wanneer wensen veranderen.

Commitment

We geven commitment aan de taken die we uitvoeren en zullen tot het uiterste gaan om de implementaties met succes te voltooien. We vragen dit van ons bedrijf als ook van de opdrachtgevers die met ons samen een project aangaan.

Kwaliteit

Verheggen Software Solutions heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Softwareoplossingen die we implementeren worden zowel handmatig als automatisch getest. Hierdoor zal de acceptatie bij de eindgebruiker hoger zijn. We staan altijd open voor feedback om de kwaliteit te verhogen van de oplossingen en de opleveringen als ook op het gebied van het proces naar de oplossing toe.